Gece Yarısı Kütüphanesi Yorum Ve İncelemesi
Gece yarısı kütüphanesi hakkında okuyucuların düşüncelerini ve yorumlarını aşağıda görebilirsiniz. Eğer gece yarısı kütüphanesi özet ve konusu'nu okumak isterseniz lütfen diğer sayfamızı ziyaret ediniz. Bu sayfada okuyucu düşünce ve yorumları derlenmiştir.
Gece Yarısı Kütüphanesi Yorum
- Bence kitap içerisindeki karakterlerin gelişimi yetersiz ve yüzeysel kalmış. Kitabı okurken bazı bölümlere geldiğim de " işte bu bee, şimdi toparlandı kitap" diye düşündüğüm her an benim için hüsranla bitti. Kitap içeriği tamamen hayal ürünü olmasına ve fantastik bir tür olmasına rağmen bence çok sıkıcıydı.
- Kitap içerisinde bazı bölümler gereğinden fazla karıştırılmaya çalışılmış ve bu durum hikayeye bir çok anlamsızlık getirmiş. Kitap içeriğinin ana karakterinin bir çok kez ne olduğunu anlamaya çalışması ve bu durumu haddiden fazla karışıklık içinde anlamaya çalışması beni bir hayli yordu açıkcası. Kitabın bu özellikleri bana kötü bir deneyim yaşattı.
- Kitap içeriğinde bir insanın kendi yaşamında seçmediği her şeyi geriye dönüp bir bir deneyimleme fırsatı sunuyor bize. Kitabımızın hikayesi genel hatlarıyla bu şekildeydi. Bence okuması basit olmasına rağmen, kitabın içeriğinin bizlere verdiği mesajlar inanılmaz anlamlı, sizi düşünmeye iten ve hayatınızda bir şeylerin pişmanlığını yaşamak yerine o anı en iyi şekilde değerlendirmenin önemini anlatıyor. Kitabın genel olarak bana verdiği mesajlar ve anlatmak istediği düşünceler mükemmel ötesi idi.
- Baş kahramanımız Gece Yarısı Kütüphanesi'nde gördüğü sonsuz sayıdaki kitabın, kendi yaşadığı sonsuz sayıdaki hayatları anlatan kitaplar olduğunu ve bir adet de yaşadığı pişmanlıklarının yazılı olduğu bir kitap olduğunu öğrenen Nora, pişmanlıklarından yola çıkarak hayatının dönüm noktası olduğunu düşündüğü anlarda aldığı veya alamadığı kararlar sonucu yaşadığı farklı hayatlara gidiyor. Kendi hayatının farklı versiyonları arasında gezen Nora, bu hayatları kısa süreli de olsa yaşayıp aldığı veya alamadığı kararların hayatını ve çevresindeki insanları nasıl etkilediğini görüyor. Ve sonunda şuanki yaşadığı hayatın doğru tercihler sonucu olduğunu anlıyor.
- Kitabı okurken beni en çok etkileyen cümlelerden biri, “Hiçbirimiz dünkü insan değiliz.” oldu. Yaşadığımız hayatta verdiğimiz her karar maalesefki düne olan bakışımızı da değiştiriyor. “Gece Yarısı Kütüphanesi”ni ben bir solukta okudum. Bence muhteşemdi. Kitap içeriğinde metinler içine özenle serpiştirilmiş cümleler sizi, yaşamı sorgulayan kapılarla baş başa bırakacaktır. Belki biraz da hyatınıza ve yaşama farklı bir açıdan bakmanıza sebep olacaktır. Her insanın geçmişteki seçimlerinden dolayı keşkeleri vardır.